BAŞKAN GÜRSOY’DAN YENİ YIL MESAJI

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Yeni yılın tüm insanlığa sağlık, huzur, barış ve refaha vesile olmasını temenni eden Başkan Gürsoy, “İnsanlık adına 2020 yılı önceki yıllara göre daha zor ve çetin geçti. Sağlık sorunlarının yanı sıra doğal afetlerle hem devlet hem de millet olarak mücadelede bulunduk ve bulunmaya devam ediyoruz. 2020 yılının büyük bir kesimini COVİD-19 virüsü salgınıyla mücadeleyle geçirdik, bu noktada Arsin Belediyesi olarak ilgili kurumlarımızla istişare ve koordine halinde ilçemizde vaka sayısının düşük olması için özverili bir çalışma yürüttük. Arsin Belediyesi olarak her bir birimimiz ve personelimizle birlikte bu mücadelenin yanı sıra Fen İşleri, Temizlik İşleri, Kültür ve Sanat İşleri, Tanıtım ve Medya gibi birçok alanda çalışmalarımıza yüksek bir hassasiyetle devam ettik. Ulaşılabilir, şeffaf ve gönülden bir belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalıştık. 2021 yılında da aynı çizgide hareket edecek ve bu minvalde vatandaşlarımızla omuz omuza olacağız. Malum salgın dolayısıyla evde kalmaya özen gösterip kamuya açık alanlarda sosyal mesafe, maske ve sağlık bilgisi kurallarına riayet edeceğiz. Allah’ın izni ve bizlerin de gayretiyle birlikte bu salgından en az hasarla kurtulacağımızı temenni ediyorum. Yeni yılın tüm insanlık için sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir şekilde geçmesini diliyorum. 2020 yılı içerisinde vefat eden yakınlarımıza, dostlarımıza ve arkadaşlarımıza da Allah’tan rahmet diliyor, siz kıymetli hemşerilerimi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum” diye konuştu.

TARİH : 31 Aralık 2020