ARSİN'DE YAŞAM VE FINDIK KONULU FOTOĞRAF YARIŞMASI SONUÇLANDI

Arsin Belediyesi tarafından düzenlenen, 48 katılımcının 238 farklı fotoğraf ile yarıştığı "Arsin'de Yaşam ve Fındık" konulu fotoğraf yarışması sona erdi. Yarışma, bölgenin doğal güzellikleri ve fındık kültürünü yansıtan benzersiz kareleri bir araya getirerek katılımcılara unutulmaz bir deneyim sundu.

ARSİN'DE YAŞAM VE FINDIK KONULU FOTOĞRAF YARIŞMASI TAMAMLANDI

Yarışmaya katılan fotoğrafçılar, Arsin'in zengin doğal yaşamını ve geleneksel fındık tarımını en etkileyici şekilde yakalamak için kamera lensine odaklandılar. 238 fotoğraf arasından seçilen en iyi çalışmalar, jüri tarafından belirlenen kriterlere uygun olarak değerlendirildi.

Yarışmanın birincisi, Arsin'in yaşam ve fındık konulu en etkileyici karesini sunan Faysal Kanber oldu. Yoğun katılımın olduğu yarışmada ilk 38’e fotoğraf içerisini giren tüm katılımcılar ödüllendirildi. Ayrıca, Arsin Belediyesi tarafından yapılan özel bir oylama sonucunda belirlenen "Fındık ve Drone Özel" ödülü de sahibini buldu.

DÖRT MEVSİM GÜZEL ARSİN’İMİZİ TANITMAYA DEVAM EDİYORUZ

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, yarışmanın büyük ilgi görmesinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, "Bu yarışma, bölgeye ait güzellikleri ve kültürel değerleri yeniden hatırlamak ve ilçemizin kültürünü, tarihini ve doğal güzelliklerini en güzel şekilde yansıtmak için düzenlenen bir etkinlikti. Fotoğrafçılarımız, Arsin'in benzersiz atmosferini ve fındık tarımının önemini kusursuz bir şekilde yansıttı. Tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyor, dereceye giren fotoğraf sanatçılarımızı tebrik ediyorum. Bu tür etkinliklerle dört mevsim güzel Arsin’imizi tanıtmaya devam ediyoruz." dedi.

Arsin belediyesi bu tür etkinliklere verdiği önemi ve değeri bir kez daha göstererek Arsin’i en güzel şekilde tanıtmaya devam ediyor.

TARİH : 06 Aralık 2023