BELEDİYEMİZDEN EĞİTİM VE ÖĞRETİME DESTEK

8. ve 12. Sınıf öğrencilerimizin gelecek planlamasında ve eğitim hayatlarında büyük bir öneme sahip olan LGS ve YKS sınavlarına daha hazır hale getirebilmek, başarılarını ve verimliliklerini en üst seviyeye çıkarabilmek adına Arsin Kaymakamı Sayın Ömer Ahmet Özdemir ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Yavuz Üstündağ ile Deneme sınavları için protokol imzaladık.

Sınav sürecinde 881 öğrencimizi en hazır hale getirebilmek için 6 ay içerisinde her ay bir deneme sınavı olaçak şekilde İlçemizde ki tüm okulların 8. ve 12. sınıflarına deneme sınavlarımız olacaktır.

Arsin'imizin geleceği olarak gördüğümüz öğrencilerimize ve çocuklarımıza eğitimleri konusunda her daim yardımcı ve yanlarında olmaya devam edeceğiz.

Öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olsun.

TARİH : 25 Kasım 2022